Σαφραμπόλεως 8, Ανατολή, Ιωάννινα | 3οχλμ ΕΟ Ιωαννίνων - Αθηνών Τηλεφωνο παραγγελιων 2651-067131
PetroGaz

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ήπειρο


Η MAVROKEFALIDIS GAS είναι Ελληνική εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Petrogaz στην Ήπειρο!

Με σχεδόν 50 Χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον τομέα του Υγραερίου, η MAVROKEFALIDIS GAS κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά της Ηπείρου, μια θέση για την οποία όλοι εδώ στην MAVROKEFALIDIS GAS είμαστε περήφανοι. Η Εταιρεία μας μέσα από την συνεχή πρόοδο και εξέλιξη, βρίσκεται σε μια συνεχής προσπάθεια βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών της με στόχο την καλύτερη φροντίδα και εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σε αυτό, κυρίαρχο ρόλο παίζει το προσωπικό της Εταιρείας μας, το οποίο συντελεί στην διατήρηση του επιπέδου των υπηρεσιών μας.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας δίνει την δυνατότητα μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία να προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό συμφέρουσες τεχνολογικές λύσεις για κάθε απαίτηση, με έμφαση στην λειτουργικότητα, την βέλτιστη απόδοση, την οικονομία, και βεβαίως με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια και στο περιβάλλον. Το Υγραέριο αποτελεί βασική επιλογή για την κάλυψη των αναγκών των περισσότερων ξενοδοχείων και επιχειρήσεων εστίασης, ενώ όλο και περισσότερες επιχειρήσεις βρίσκουν στο υγραέριο την ενεργειακή λύση για εξειδικευμένες χρήσεις.

Ιδιαίτερη έμφαση βέβαια δίνουμε στον οικιακό τομέα, όπου πέρα από την κλασική λύση της φιάλης PETROGAZ, προσφέρουμε την δυνατότητα ενεργειακής αυτονόμησης με εγκατάσταση δεξαμενής και εξοπλισμού υγραερίου. Έτσι, από μια ενεργειακή πηγή μπορούμε να μαγειρέψουμε, να θερμάνουμε και να ψύξουμε τον χώρο μας και να έχουμε ζεστό νερό σε όλο το σπίτι με την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

Η MavrokefalidisGas είναι η εταιρεία που σας εγγυάται για την ποιότητα, τη σωστή εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές των προϊόντων της. Ένα όνομα που καλύπτει κάθε σας ανάγκη για προϊόντα υγραερίου, υπεύθυνα και φιλικά.

Συνεργάτες