Σαφραμπόλεως 8, Ανατολή, Ιωάννινα | 3οχλμ ΕΟ Ιωαννίνων - Αθηνών Τηλεφωνο παραγγελιων 2651-067131
PetroGaz

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ήπειρο


Η MAVROKEFALIDIS GAS τηρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό, εφαρμόζοντας τις κείμενες Νομοθεσίες ενώ παράλληλα εφαρμόζει και το Πρότυπο Ποιότητας ISO 9000:2001. Αναλαμβάνουμε μελέτες εγκατάστασεις δεξαμενών υγραερίου, εγκαταστάσεις θέρμανσης καθώς και εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματικών χώρων. Οι περιοχές κάλυψης της εταιρείας μας διευρύνονται συνεχώς στελεχώνοντας θέσεις εργατικού δυναμικού και εξοπλισμού ώστε η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας να συνεχίσει αδιάκοπτα με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση.

Η MAVROKEFALIDIS GAS με τα συνεργεία που διαθέτει είναι στην διάθεση σας για οποιαδήποτε εγκατάσταση και εφαρμογή δικτύων υγραερίου. Με ένα τηλέφωνο στα γραφεία μας πιστοποιημένο συνεργείο της PETROGAZ έρχεται στο χώρο σας για να σας ενημερώσει για τα οφέλη που προκύπτουν από την μετατροπή από όποια μορφή θέρμανσης έχετε σε υγραέριο.

Η MavrokefalidisGas είναι η εταιρεία που σας εγγυάται για την ποιότητα, τη σωστή εξυπηρέτηση και τις χαμηλότερες τιμές των προϊόντων της. Ένα όνομα που καλύπτει κάθε σας ανάγκη για προϊόντα υγραερίου, υπεύθυνα και φιλικά.

Συνεργάτες